Nettipohjainen sovellus julkaistu

Matkaparkki.com -sovellus on julkaistu kesällä 2021 ja siitä lähtien se on tunnettu mobiilisovelluksena. Koko tuon ajan olemme saaneet toiveita siitä, että sovellusta olisi mahdollista käyttää myös netissä ilman sovelluksen asentamista sekä tietokoneella. Toiveisiin on vastattu ja olemmekin juuri julkaisseet sovelluksen myös nettipohjaisena.

Sovellus toimii osoitteessa https://app.matkaparkki.com ja sitä voi käyttää tietokoneella, tabletilla tai puhelimella ilman sovelluksen asentamista. Käyttö on mahdollista välittömästi ja ajantasainen varaus-, hinta- ja saatavuustieto on aina saatavilla molemmissa versioissa. Toivomme, että muutoksen myötä yhä useampi käyttäjä voi jatkossa käyttää Matkaparkki.com:ia paikkojen etsimiseen ja varaamiseen ja nauttia näin helpommasta karavaanimatkailusta.

Paikkaverkostomme kattaa jo yli 200 varmistettua ja varattavissa olevaa luvallista paikkaa, joten valikoimaa on jokaiseen makuun ympäri Suomen.

Mukavia reissuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *