Paikan tarjoajalle

Paikan tarjoajalle Matkaparkki.com mahdollistaa helpon ja yksinkertaisen tavan hallita varausliikennettä. Tarvittaessa luot täysin itsepalveluperiaatteella toimivan alueen. Lisäksi saat kattavimman näkyvyyden ja suuret varausvolyymit.

Helpota arkeasi

  • Mahdollista asiakkaiden varaukset omatoimisesti hyödyntäen mobiilisovellusta. Myös maksut hoituvat sovelluksen kautta, jolloin vastaanottoa paikan päällä ei tarvita.
  • Automaattisilla varausvahvistuksilla viestit asiakkaille esim. avainkoodit ja käyttöohjeet. Lisäksi voit mainostaa lisäpalveluita.
  • Asiakkaille lähtee arvostelupyyntö automaattisesti yöpymisten jälkeen, jolloin saat enemmän ostopäätöstä tukevia arvosteluja.
  • Helppokäyttöisen taustahallinnan avulla näet varaustilanteen yhdellä silmäyksellä sekä hallinnoit ilmoituksesi tietoja, hintoja ja paikkojen saatavuutta näppärästi mistä vain.

Oletko perustamassa uutta matkaparkkia?

Tutustu matkaparkin perustajalle suunnattuun sivuun ja lataa maksuton opas täältä.

Kasvata asiakasmäärää ja tuloja

  • Jo yli 30 000 alustalle rekisteröitynyttä karavaanaria etsii ja varaa yöpaikkoja sovelluksessa aktiivisesti.
  • Sovellusta käytetään ainoastaan paikkojen etsimiseen, varaamiseen ja maksamiseen. Ole esillä juuri silloin, kun matkailijat etsivät teitä.
  • Alueenne saa kymmeniä tuhansia näyttökertoja kuukausittain ja paikkailmoituksessa voitte mainostaa vapaasti muita alueen palveluita, kahviloita, ravintoloita tms.
  • Matkaparkki.com -sovellusta markkinoidaan aktiivisesti alan julkaisuissa sekä digimarkkinoinnin keinoin. Alustan käyttäjämäärä kasvaa jatkuvasti ja tarjoajana pääset hyötymään tuosta kasvusta.

Lisää paikka sovellukseen

Paikan lisääminen on ilmaista, nopeaa ja helppoa. Täytä linkin takaa löytyvä lomake, ja pääsette mukaan sovellukseen. Mikäli kaipaatte vielä lisätietoja, olkaa yhteydessä matalalla kynnyksellä.

Lisätietoja ja hinnat löydät esitteestämme.

Lataa maksuton esite täyttämällä tiedot alle.

Esitteen lataus

Jätä yhteydenottopyyntö alla:

Tai soita suoraan Eliakselle: 044 993 5693

Yhteydenotto_parkintarjoaja