Alla vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin

Saapuminen parkkiin klo. 14 alkaen ja poistuminen klo. 12 mennessä. Myös poikkeuksia voi olla, mutta ne on kerrottu parkin tiedoissa ennen varausta.

Kaikki varaukset ovat peruttavissa ilmaiseksi 1vrk. ennen varauksen alkamista. Tämä tarkoittaa varauksen alkamispäivää edeltävää päivää klo. 14. Tämän jälkeen tapahtuneita peruutuksia emme hyvitä. Peruutuksen voit tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@matkaparkki.com. Mainitsethan sähköpostissa varatun matkaparkin sekä aikavälin.

Huomaathan, että käsittelemme peruutuksia keskimäärin kerran päivässä, jolloin peruutuksessa voi kestää seuraavan vuorokauden puolelle (viikonloppuisin maanantaille saakka). Peruutuksissa riittää, kun peruutusilmoitus on lähetetty meille riittävän ajoissa, jotta peruutus on ilmainen. Ei siis tarvitse hätääntyä, vaikka peruutusta ei kuitata heti.

Eri värisillä karttamerkinnöillä viestitään parkin tilanteesta. Oranssit parkit ovat auki, niissä on tilaa valitsemassasi ajankohdassa ja ne täsmäävät mahdollisesti valittuihin suodattimiin. Harmaat merkit sen sijaan ovat joko suljettuja, täynnä tai ne eivät sovi valitsemiisi suodattimiin. Voidaankin siis ajatella, että aikavälin ja suodattimien valinnan jälkeen, voit tarkastella kaikkia oransseja parkkeja potentiaalisina yöpaikkoina.

Parkit ovat numeroituja. Saat sinulle varatun parkin numeron varausvahvistuksessa.

Joskus maksun vahvistusvaiheessa tulee ongelmia ja varaus keskeytyy. Mikäli et saa varausvahvistusta, tarkoittaa se, että maksu ei ole mennyt läpi. Katevaraus voi silti näkyä hetken aikaa, mutta se poistuu myöhemmin. 

Tee varaus uudelleen, jotta saat onnistuneen varausvahvistuksen. Mikäli jostain syystä varaus menisi kahteen kertaan, ylläpitomme poistaa ylimääräisen ja palauttaa rahat.

Mikäli tarvitset apua, voit soittaa asiakaspalveluumme 020 198 2220 (8,4snt/min) tai kiireettömissä asioissa sähköpostitse info@matkaparkki.com

Suosittelemme antamaan vaunun rekisterinumeron. Halutessasi voit kuitenkin antaa myös autosi rekkarin, sillä sinut on siitä yhtälailla tunnistettavissa parkin varanneeksi.

Tunnistautuminen on pakollista maksudirektiivien mukaisesti korttimaksujen yhteydessä.

Voit olla meihin yhteydessä sivujemme kautta (matkaparkin tarjoajalle) tai vinkata parkkia matkailijalle -välilehdellä.

Saman paikan sähkölliset ja sähköttömät paikat on merkitty kartalle kahdella erillisellä P-merkillä. Jos varasit väärän paikan, tee uusi varaus haluamaasi paikkaan ja ilmoita meille asiasta, jotta perumme ensimmäisen väärän varauksen.

Etkö löytänyt vastausta? Katso myös käyttöohjeet. Voit laittaa sähköpostia info@matkaparkki.com tai soittaa asiakaspalveluumme 020 198 2220 (8,4snt/min).