Satamien matkaparkit – viihtyisät kesäpaikat

Kesäisin erityisesti hyvällä ja lämpimällä säällä kaivataan usein vesistön läheisyyttä. Suomessa on useita viihtyisiä satamia, joista löytyy myös ravintoloita ja muita palveluita. Matkaparkki.com -sovellukseen on listattuna useita tällaisia paikkoja, joita esittelemme tässä artikkelissa. Kaikki esitellyt paikat ovat varattavissa Matkaparkki.com -sovelluksella, josta näet myös ajankohtaiset tiedot saatavuuden, palveluiden ja hintojen osalta.

Ota kohdevinkit talteen ja vieraile ihmeessä näissä viihtyisissä matkaparkeissa.

Raision matkaparkki

Raision kauniissa vierasvenesatamassa sijaitseva matkaparkki karavaanareille. Upea paikka sijaitsee aivan vesistön äärellä kesäisissä maisemissa. Matkaparkin läheisyydessä sijaitsee ravintolalaiva Bruno sekä Playa Del Raisio, josta löydät kylmät juomat ja herkulliset street foodit sekä voit vuokrata esimerkiksi SUP-laudan tai kumiveneen.

Yön hintaan (13€) sisältyy valosähkö, vesipiste, kemiallisen WC:n tyhjennys, WC, juomavesipiste, kesäsuihku (uimarannalla) sekä talousjätesäiliö.

Tutustu tarkemmin: Raision matkaparkki

Klamilan satama (Virolahti)

Klamilan venesatama on monipuolisen palvelun viihtyisä käyntisatama itärajan tuntumassa. Satama on toiminut sodan aikana laivastomme tykkiveneiden ja muiden aluksien suojasatamana – nykyään se on Virolahden suurin satama, joka pystyy palvelemaan keskikokoisia matkustaja-aluksiakin.

Satamassa on viihtyisä ja rauhallinen matkaparkki karavaanareille. Yön hintaan (21€) sisältyy sähkö, vesipiste ja kemiallisen WC:n tyhjennys.

Satama toimii nykyisin myös monipuolisten tapahtumien areenana, ajanvietto- ja
harrastustukikohtana sekä kesäasukkaiden ja kyläläisten kohtaamispaikkana. Sataman ympäristöstä löytyy pururata, frisbeegolf-rata sekä uimaranta. Kesäaikaan kävijöitä palvelee veneilijöiden kioski, sekä viihtyisä kesäravintola Bistro & bar Potkuri (lisätiedot www.bbpotkuri.fi).

Lisätietoja: Klamilan Sataman matkaparkki

Kolme Ankkuria (Imatra)

Sataman yhteydessä sijaitseva Kolme Ankkuria Matkaparkki tarjoaa asiakkailleen upeat ulkoilumahdollisuudet Geopark maisemissa. Uimaranta sijaitsee parkin välittömässä läheisyydessä ja myös Imatran Kylpylän palvelut ovat kävelymatkan päässä. Kahvila-Ravintola Kolme Ankkuria sijaitsee matkaparkkia vastapäätä ja sieltä löytyvät wc-tilat sekä sauna- ja suihkumahdollisuus.

Yön hintaan (26€) sisältyy: Sähkö, WC, vesipiste, suihku, sauna ja kemiallisen WC:n tyhjennys.

Tutustu tarkemmin: Kolme Ankkuria matkaparkki

Bestpark Akaa

BestPark Akaalla lepäät Vanajaveden äärellä ja nautit vesistön rentouttavasta vaikutuksesta. Sujuvasti saavutettava Akaa on kaunis ja vireä kaupunki, joka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille.

Kesäaikaan sataman alueelta löytyy mm. beach-volley kentät, padel-kentät, uimaranta, Elämyspuisto GoParkin vesipuisto sekä paljon muuta! Alueelta löytyy myös useampi kahvila/kioski, joten pienistä välipaloistakaan ei tule pulaa.

BestPark Akaalla käytössäsi ovat WC- ja suihkutilat, sauna, ajokaivo sekä raikkaan veden täyttö, kemiallisen WC:n tyhjennys. Alueelta löytyy myös grillausalue, jossa ruoanvalmistus onnistuu näppärästi.

Tutustu: Bestpark Akaa

Laukaan satama

Laukaan satamasta löydät monipuoliset palvelut niin karavaanareille kuin vierailijoillekin. Tule nauttimaan auringosta ja tapahtumista terassille, laiturille tai upeaan Satamapuistoon! Satamakahvilan välittömässä läheisyydessä on mahdollista yöpyä asuntoautossa ja -vaunussa.

Yön hintaan (14€) sisältyy sähkö, WC- ja suihkutilojen käyttö.

Tutustu tarkemmin: Laukaan satama matkaparkki

Rantamakasiini Liperi

Matkaparkki sijaitsee Liperin kirkonkylällä sataman läheisyydessä, Rantamakasiinilla, joka toimii kesäravintolana. Yön hintaan (16€) sisältyy wc-tilat ja paikan ollessa avoinna myös suihku. Myös sauna saatavilla lisämaksusta.

Lisätiedot: Rantamakasiinin matkaparkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *