Uusin päivitys julkaistu – verkosto kasvaa

Matkaparkki.com -mobiilisovelluksesta on julkaistu uusi päivitetty versio. Olemme nyt päivittäneet uuden ulkoasun sekä sovellukseen, että nettisivuillemme. Samalla toimme sovellukseen muutamia tärkeitä lisäominaisuuksia. Lisäksi avaamme kesäkaudelle kymmeniä uusia parkkeja ympäri Suomen.

Uusi versio, mitä uutta?

  • Uusi selkeämpi ulkoasu
  • Uudet karttaikonit
  • Bugikorjauksia
  • Mahdollisuus valita paikkanumero varauksen yhteydessä

Paikkanumeron valinta

Toiveisiin on nyt vastattu ja sovelluksessa voi varauksen yhteydessä itse päättää haluamansa paikan. Ominaisuus on käytössä jo nyt, mutta tulemme kesän aikana lisäämään kaikkiin alueisiin ”pohjakartan”, josta tietyt paikkanumerot on helpompi hahmottaa. Pohjakartta tulee löytymään kuvana parkin tiedoista.

Voit päivittää uusimman version omasta sovelluskaupastasi. Tunnistat uuden version sovelluksen oranssista yläpalkista (vanhassa versiossa valkoinen).

Uudet karttaikonit

Uudet karttaikonit ovat hieman entistä selkeämmät. Löydät kartalta sekä oransseja, että harmaita ikoneita. Oranssi paikkamerkintä tarkoittaa, että kyseinen paikka osuu valitsemiisi suodattimiin (aikaväli ja palvelut) ja parkissa on tilaa. Harmaa paikkamerkintä tarkoittaa, että paikka on toistaiseksi suljettu, täynnä tai se ei sovi valitsemiisi suodattimiin (aikaväli tai palvelut). Sovellus ei anna varata täynnä olevia tai suljettuja paikkoja, joten voit olla huoleti.

Matkaparkkiverkosto kasvaa

Kesäkuun koittaessa sovelluksessamme on varattavissa jo yli 160 matkaparkkia ja muuta karavaanialuetta. Uudet parkit sijoittuvat hienosti ympäri Suomen, joten jatkossa löydät sopivan paikan yhä laajemmalla alueella. Avautuvista parkeista kymmenet ovat ns. korkeamman palvelutason matkaparkkeja, joista löydät kaikki tarvittavat palvelut suihkusta kemssan tyhjennykseen.

Matkaparkki.com toivottaa mukavaa kauden aloitusta!

Samankaltaiset artikkelit

3 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *