Matkaparkki.com Oy kehittää järjestelmää leirintäalueiden toiminnan digitalisoimiseen

Matkaparkki.com on toiminut karavaanimatkailun digitalisaation parissa vuodesta 2021 julkaisten Matkaparkki.com -sovelluksen, jolla onkin jo yli 30 000 käyttäjää. Koko tuon ajan tavoitteenamme on ollut helpottaa matkailijan arkea ja tuoda nykyaikaisia digitaalisia järjestelmiä käyttöön. Sovelluksen kautta on tänä päivänä varattavissa yli 230 matkaparkkia ja leirintäaluetta, joka on jo hyvä määrä Suomen kokoisessa markkinassa. Tavoitteenamme on kuitenkin kasvattaa tuota lukua niin, että yhä useampi suomalainen matkaparkki ja leirintäalue voisi hyötyä digitaalisista varaus- ja hallintamahdollisuuksista.

Osana tuota tavoitetta Matkaparkki.com Oy toteuttaa aikavälillä 1.5.2023 – 31.10.2023 hankkeen leirintäalueiden toiminnan digitalisoimiseksi. Hankkeessa kehitetään sellaisia varaus- ja hallintaominaisuuksia, jotka vastaavat siihen tarpeeseen, mitä olemme yhdessä useiden leirintäalueiden kanssa tunnistaneet. Hankkeeseen on saatu EU-rahoitusta Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskuksen rahoittamana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *