Kesä 2024 on täällä – Ajankohtaisia uutisia

Pitkä talvi on taittunut kesään ja kelitkin ovat suosineet sen mukaan. Kesä on matkaajan parasta aikaa ja nyt onkin taas hyvä hetki aktivoitua tien päälle ja löytää vanhojen hyväksi todettujen kohteiden luokse, mutta myös löytää kokonaan uusia mielenkiintoisia paikkoja.

Matkaparkki.com kasvaa ja kehittyy

Meillä on tälle kesälle auennut kymmeniä uusia matkaparkkeja / leirintäalueita hienoilla sijainneilla ja hyvillä palveluilla. Voit etsiä uusia kohteita sovelluksesta tai katsoa niitä koostetusti esimerkiksi meidän somekanavilta (Facebook ja Instagram). Uusia parkkeja ilmoittautuu mukaan jatkuvasti, joten uusia kohteita voi ilmestyä varattavaksi kesän mittaan lisääkin.

Sovelluksen käyttäjämäärä lähestyy kovaa vauhtia kohti 40 000 käyttäjää. Iso kiitos siitä asiakkaillemme sekä parkin tarjoajille.

Suosittelemme:

Hiekkasärkät Areena Matkaparkki

Kalajoen hiekkasärkille avattu uusi matkaparkki huippu sijainnilla! Matkaparkista kävelymatka kaikkiin palveluihin mm. Jukupark, Hiekkasärkät  ja alueen välittömässä läheisyydessä yli 10 ravintolaa. Alueelta löytyy 8 sähköpaikkaa ja 24 paikkaa ilman sähköä. WC on matkaparkkilaisten käytössä ja suihkut avataan pian. Tule ja koe Kalajoki!

Svedjehamn Camping

Svedjehamn Camping on uusi leirintäalue matkailuautoille ja -vaunuille 40km Vaasasta Merenkurkun saaristoon. Alueelta löytyy sähköpaikkoja, WC, suihkut, kemiallisen WC:n tyhjennys, keittiö ja grillauspaikka. Alue sijaitsee heti Svedjehamnin satamassa merinäköalalla. Satamassa on kesäkahvila palvelemassa matkailijoita, käsityöläispuoti ja lapsille sopiva hiekkauimaranta, sekä näköalatorni. Tervetuloa saaristoon!

Muutoksia asiakaspalveluun

Meihin voi jatkossa olla yhteydessä myös chatin kautta, jonka löydät tällä hetkellä nettisivuiltamme. Chatti palvelee ma-pe klo 10-19 ja viikonloppuisin klo 12-18. Puhelinpäivystys on jatkossa avoinna ma-pe klo 10-18 ja viikonloppuisin klo 12-17. Asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella voit olla meihin aina yhteydessä sähköpostitse info@matkaparkki.com.

Tarkempia ohjeita sovelluksen ja parkkien käyttöön löydät ohjesivustoltamme.

Matkaparkki.com -palvelulupaus

Tiesithän palvelulupauksestamme. Sen mukaisesti takaamme aina, että varausvaiheessa luvatut palvelut ovat käytettävissä. Mikäli näin ei ole, palautamme aina rahat varauksesta takaisin. Meidän kautta varaamalla voit siis aina luottaa siihen, että luvatut palvelut ovat käytettävissä tulitpa milloin tahansa.

Mukavia reissuja!

Mikäli sinulla ei vielä ole Matkaparkki.com -sovellusta puhelimessasi, voit ladata sen ilmaiseksi omasta sovelluskaupastasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *