Kuinka teen varauksen?

Matkaparkki.com -sovelluksen kaikki paikat ovat varattavissa ja maksettavissa suoraan sovelluksen kautta. Suurin osa paikoista on ns. itsepalvelupaikkoja, joka tarkoittaa, että kohteessa ei ole henkilökuntaa vaan varaus tehdään sähköisesti sovelluksessa. Maksun jälkeen saat pääsykoodit sekä muut käyttöohjeet sovellukseen sekä sähköpostiisi.

Varausohjeet #

  1. Etsi kartalta sopiva paikka (kuinka etsin paikkoja?)
  2. Klikkaa oranssia paikkaikonia ja näytölle avautuu infokortti
  3. Klikkaa ”Lue lisää” -painiketta ja siirryt paikan sivulle
  4. Voit selata kuvia, lukea tietoja sekä tarkastella varaustilannetta ensimmäisellä sivulla. Näet myös saapumis- ja poistumisajat, peruutusehdot sekä hinnat
  5. Alareunasta löytyy ”Tee varaus” -painike, josta klikkaamalla pääset tarkastelemaan varaustilannetta ja tekemään varauksen

Varaussivulla sinulle avautuu 4-vaiheinen varausprosessi. Käymme nyt läpi tämän vaihe vaiheelta.

Valitse yöpymisen aikaväli #

Valitse aikaväli, jolloin haluat yöpyä parkissa. Kun aikaväli on valittu, sovellus ilmoittaa, mikäli parkki on tuolloin täynnä eikä paikkoja ole saatavilla. Huomaathan, että varauksia voi tehdä myös ennakkoon, joten vaikka paikkoja näyttäisi paikan päällä olevan vapaana, voi niihin saapua myöhemmin ennakkoon varauksen tehnyt asiakas. Sovelluksen varaustilanne on aina ajan tasalla.

Valitse haluamasi paikka #

Valitse vapaa paikkanumero. Kaikki matkaparkkipaikat ovat kyltitettyjä ja voit valita tässä haluamasi paikan. Paikkaa voi vaihtaa myöhemmin toiseen vapaana olevaan asiakaspalvelumme kautta.

Yhteystiedot #

Syötä yhteystietosi varausta varten. Vaunun kanssa matkaavat voivat syöttää rekisterinumerokenttään joko vetoauton tai vaunun rekisterinumeron.

Alennuskoodikohtaan voit syöttää alennuskoodin, mikäli sinulta sellainen löytyy. Alennuskoodeja voit löytää erilaisista kampanjoista. Alennuskoodi ei ole pakollinen ja mikäli sinulta ei sitä löydy, voit jättää kohdan tyhjäksi.

Yhteenveto ja maksaminen #

Yhteenvetosivulla näet kokonaishinnan ja yhteenvedon varauksen tiedoista.

Kun maksutiedot ja muut tiedot on syötetty, klikkaa ”Maksa” -painiketta. Sovellus aukaisee parkista riippuen JOKO maksupalveluntarjoajan (Visma Pay) sivuston, jossa voit suorittaa maksun käyttäen verkkopankkia, pankki-/luottokorttia tai MobilePayta TAI valikon, jossa maksun voi suorittaa käyttäen pankki-/luottokorttia (Stripe).

Onnistuneen maksun jälkeen näet sovelluksessa varausvahvistuksen, joka toimitetaan myös sähköpostiisi. Varausvahvistuksesta löydät kaikki tärkeät ohjeet parkkiin saapumiseksi ja siellä toimimiseksi. Mikäli varausvahvistusta ei näy, on varaus epäonnistunut ja sitä tulee yrittää uudelleen.