Ypäjänkylän kyläyhdistys

Kuvaus:
Ypäjänkylän Seuraintalo on Ypäjänkylän kyläyhdistyksen keskeinen toimintakeskus Ypäjänkyläntien varrella. Ypäjän keskustaan on 8 km ja tielle no 9 7 km ja tielle no 10 14 km. Loimaalle sekä Humppilaan 2-tielle tulee matkaa 13 km ja Forssaan 30 km. Ypäjän Hevosopisto sijaitsee Ypäjän keskustassa 9 km päässä. Parkkialue sijaitsee Seuraintalon ja kunnan uimapaikan Uimakuljun välisellä alueella. Parkkiruudun numero on ruudun vasemmassa kulmassa. Uimakuljulla on pukukoppien ohella yleinen WC ja kaivonrengas hoitaa puugrillin virkaa. Vesipiste on Seuraintalon pihasaunan seinässä. Vapaa-aikaa voi viettää myös tutustumalla kylän nähtävyyksiin, kävelyreitteihin ja palveluihin CityNomadi -kartan parissa. Lisätietoa nettisivuilla http://www.ypajankyla.fi/avoimet-kylat/. Pihasaunaa ja sen takkahuonetta voi vuokrata 6 tunnin ajaksi 60 euron hintaan. Itse saunaa lämmitettäessä voi sen vuokrata myös kahden tunnin ajaksi hintaan 20 €. Varaus suoritetaan numerosta 040 526 3000 ja maksu suoritetaan käteisellä saunaa avattaessa. Tervetuloa meille!

Osoite:
Ypäjänkyläntie 842, 32140 Ypäjä, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.