Wanhan aseman matkaparkki

Kuvaus:
Kuusi caravan-paikkaa Savonlinnan keskustassa, järven rannalla. Caravan-paikat löydät Wanhan Aseman majatalon viehättävästä pihapiiristä. Paikkojen hintaan sisältyy sähkö, WC- ja suihkutilojen käyttö. Voit myös tilata halutessasi aamiaisen. Meiltä pääsee helposti kävellen tai pyöräillen ihastelemaan Savonlinnan keskustaa. Pihapiirissä on monenlaisia palveluita mm. kioski missä on anniskeluoikeudet ja minigolf-rata. Majatalon suihku on käytettävissä klo 11:00-15:00 välisenä aikana. Olet lämpimästi tervetullut meille!

Osoite:
Asemantie 11-13, 57100 Savonlinna, Suomi

Hinta / yö:
30 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.