Vs. Relax matkaparkki

Kuvaus:
Matkaparkki sijaitsee luonnonkauniin Kyrönjoen vieressä. Matkaparkin pihapirissä on pieni yksityinen kylpylä Vs.Relax jonka voi vuokrata yksityiskäyttöön (www.vsrelax.fi) kotisivuilla olevasta varausjärjestelmästä. Kohteesta 1,3 km päässä S Market ja Apteekki. Vaasan keskustaan 32km. Hintaan sisältyy sähköpaikka sekä huoltorakennuksen käyttö, joka sisältää WC:n, Suihkun ja pyykinpesumahdollisuuden. Avainkoodin huoltorakennukseen saat varausvahvistuksessa. Palvelua kehitellään parhaillaan ja ajantasaista tietoa saat numerosta: 040 755 3580

Osoite:
Vähänkyröntie 61, 66500 Vähäkyrö, Suomi

Hinta / yö:
20 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.