Vatungin matkaparkki sähköpaikat

Kuvaus:
Tule, näe ja koe yöpyminen merellisessä satamamiljöössä, jossa myös tuulimyllyt ovat lähietäisyydellä. Alue on Suomen ensimmäisiä tuulivoimapuistoja, joten myllyt ovat teholtaan pienet, ja niistä ei ole yöpymiselle haittaa. Kääntyessäsi ”Nelostieltä” Vatunkiin menevälle tielle sinua tulee vastaan Pohjoisrannan hienot perinnekylämaisemat, ja mitä pidemmälle tietä ajat, tulee näkyviisi vanhat ja kauniit pihapiirit molemmin puolin Pohjoisrannan tienvartta. Yön hintaan sisältyy Sähkö, Kota, Suihku, Sauna, Vesipiste, WC, Keittiö, Kemiallisen WC:n tyhjennys ja Jätepiste. Huom! Alueella myös sähköttömiä paikkoja ja löydät ne kartalta. Alueella on Iin kunnan ylläpitämä uimaranta ja tulistelupaikka. Satamasta lähtee luontopolkureitti Oolannin muistomerkille, jonne matkaa on noin 600 m. Muistomerkin läheisyydessä on laavu, tulisija ja WC. Muistomerkille on myös yhteys Vatungin tieltä, jolloin kävelymatka on noin 200 m. Satama-alueella on korttitankkausautomaatti, jossa myydään diesel polttoainetta sekä autoilijoille että veneilijöillä Paikalla on mahdollista ostaa myös tuoretta kalaa, kun kalastajat saapuvat aamulla satamaan. Lisäksi voit onkia omia kaloja joko satamalaitureilta tai aallonmurtajilta. Muiden kalastustapojen harrastamiseksi tarvitset luvat, jotka voit hankkia osoitteesta: www.kalakortti.com. Kuivaniemen osakaskunnan luvan lisäksi tarvitse valtion kalastuskortin. AJO-OHJE: Vatunki sijaitsee noin 40 km päästä pohjoiseen Iin keskustasta Kuivaniemelle. Tienvarsiopaste ohjaa valtatie E4:lta kääntymään Pohjoisrannantielle, jota ajetaan noin 7 km niemen kärkeen asti. Tie on päällystetty, mutta viimeisten 4 km matkalla on routavaurioita, jossa on ajettava hitaasti, ettei tule kalustoon vaurioita. Tervetuloa meille!

Osoite:
Vatunki, 95100 Ii, Suomi

Hinta / yö:
21 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.