Vanhamäki

Vanhamäki on monien mahdollisuuksien olokeskus luonnon helmassa kauniin Jauhojärven rannalla, aivan Suonenjoen kupeessa.

Pihapiiri on idyllisen rauhallinen ja sieltä löytyy grillikota, laavu, uimaranta ja uutuutena 24/7 aina auki oleva automaatti kahvila. Pihassa kameravalvonta ja vartiointi kiertää joka ilta kierroksen. Alueella hiljaisuus 22.00 – 07.00.

Matkaparkin PERUSHINTAAN 11€ sisältyy rauhallinen ja tasainen parkkipaikka. Pihassa olevassa navetta rakennuksessa olevan aina auki kahvilan wc:t.
LISÄPALVELUNA suihku ja sähkö- infrapunasauna 5€/hlö/yö (lapset aikuisen seurassa 0€). Käyttösähkö LISÄPALVELUNA 5€/yö.

Pihassa on myös iso metsän siimeksessä oleva leikkipuisto, jossa lapset viihtyvät useammankin tunnin kiipeillen ja majoja rakentaen.

Eläimiä on pihassa ratsastustallin myötä ja välillä saatat nähdä myös lampaita, jotka käyvät hoitamassa nurmikon leikkausta.

Kuten sanonta kuuluu kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Suosittelemme kurkkaamaan meidän gallerian, koska kuvista näet aidoiten millainen paikka Vanhamäki on. www.vanhamaki.fi

Pihassa myös itsepalveluna toimiva sähköpyörävuokraamo, reitit lähtevät pihasta. https://savocycles.johku.com/
Koodilla: MATKAPARKKI saat -15% alennuksen vuokrauksesta.

Meitä kannattaa seurata Facebookissa ja Instagramissa. Päivitämme ahkerasti kuvia ja videoita mitä kaikkea Vanhamäki mahdollistaa.

Tervetuloa meille!

Osoite:
Vanhamäentie 122, 77600 Suonenjoki, Suomi

Saapumis- ja poistumisajat:
Saapuminen klo 14 alkaen (ei takarajaa)
Poistuminen klo 14 mennessä

Peruutusehdot:
Ilmainen peruutus 1 vrk ennen varauksen alkamista

Varaaminen

10€ / yö