Vaarantalon matkaparkki

Kuvaus:
Pihapiirissä yleinen kotarakennus joka on kaikkien käytettävissä, polttopuita liiterissä. Saunan seinässä vesipiste, mistä saa raikasta vettä. Ulkohuussi pihapiirissä. Hyvinvointipolku alkaa kylätalon nurkalta, opastettua maalaiskylän maisemaa noin 2,3 km. Aluekeräyspiste myös pihapiirissä, johon voi heittää pienet roskat. Yön hintaan kuuluu valosähkö, vesipiste, ulkohuussi sekä kota polttopuineen. Pihasauna puulämmitteinen mahdollista saada pienestä lisämaksusta, tiedustelut saunasta puh.040 058 4937. Tervetuloa meille!

Osoite:
Halmetmäentie 2, 88310 Paltamo, Suomi

Hinta / yö:
16 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.