Temmes caravan

Meille pysähdyt helposti – alue sijaitsee nelostien välittömässä läheisyydessä Temmeksen Kirkkotien, Haapasepäntien ja E75-tien risteyksessä idyllisessä lakeuden pelto- ja jokimaisemissa. Matkaparkki on vanha urheilukenttä – siinä on lentopalloverkko ja tilaa temmeltää. Lapsille löytyy myös keinu ja keppariesteitä.

Alueella on iso laavu, jossa nuotiopaikka ja puut valmiina. Invaluiskalla varustettu puucee palvelee matkailijoita. Matkaparkin lähellä on upeita kulttuurikohteita, Temmeksen museon alue, Temmeksen Meijeri ja Temmeksen kirkko. Upeat lenkkeilymaastot palvelevat pyöräilijöitä, juoksijoita ja kävelijöitä.

Kyläyhdistyksen kesäkahvila 2km päässä osoitteessa Möllötie 1 palvelee kesäkuussa ke-su klo 12-17 ja heinäkuussa ti-su klo 12-18. 12-väyläiselle frisbeegolfradalle Möllöperäntielle on 3km. Vajaan kahden kilometrin päässä on myös jäätelökoppi sekä päivittäitavaroita myyvä kauppa-auto. Meijerirakennuksessa toimii osto- ja myyntiliike Hinkkilä sekä tori-info ja kirpputori.

Vireän kylän tapahtumia voit seurata parhaiten kyläyhdistyksen facebookista @TemmeksenKyla tai facebookiin Temmeksellä tapahtuu -ryhmästä. Museon alueella teatteri Niityntallaajat esittää kesällä 2023 näytelmän Hoivakoti Herrankukkaro 15.7. klo 14, 19.7. klo 18, 22.7. klo 14 ja 23.7. klo 14. Perinteinen Siltojen Temmes pyöräilytapahtuma starttaa kylätalo Wäinölästä Pajulantie 2A:sta 19.8. Pyöräilyn jälkeen on kylätalolla purtavaa ja tanssit elävän musiikin siivittämänä.

Tervetuloa meille!

Osoite:
Haapasepäntie 1, 91950 Tyrnävä, Suomi

Saapumis- ja poistumisajat:
Saapuminen klo 14 alkaen (ei takarajaa)
Poistuminen klo 12 mennessä

Peruutusehdot:
Ilmainen peruutus 1 vrk ennen varauksen alkamista

Varaaminen

8€ / yö