Teijo Ski & Action Park

Kuvaus:
Rauhallisella paikalla oleva 13 paikan matkaparkki. Matkaparkki sijaitsee Teijon laskettelukeskuksessa ja alueelta löytyy monipuolista tekemistä ja aktiiviteettiä. On sinulla sitten mielessä laskettelu, rinneautoilu, paintball tai esimerkiksi pyöräily, tarjoamme siihen monipuoliset puitteet. Teijon suosittu kansallispuisto alkaa Matkaparkkialueesta 100 m:n etäisyydeltä (maantien toiselta puolelta). Siitä voi sopivasti patikoida esim. Tapanin kierroksen reittiä myöten Matildajärvelle n. 2.6 km ja Matildajärveä vähän kiertäen Teijon kansallispuiston Luontokeskukseen (0,9 km). Kansallispuiston reittejä/polkuja löytyy yli 40 km:n edestä – on 4 järveä, suoalueita, vanhoja kangas- ja sekapuumetsiä. Marja- ja sienimaat ovat siis käden ulottuvilla niitä hamuaville. Yläparkin laavut ovat matkaparkkilaisten käytössä (ei kuitenkaan kulohälytysaikana) ja nuotiopuut käyttövalmiina. Monet luonnonantimet, mustikat, puolukat, karpalot ja hillat ovat lähes marjastajien ”ämpäreissä” ja alueet ovat kuuluja sienimaastoja ja etenkin usein jo heinäkuussa ilmestyvistä kanttarelleistaan. Huom. Kohteesta löytyy myös PREMIUM -parkkeja, jotka sisältävät sähkön, suihku, ja WC:n. Löydät ne kartalta (zoomaa). Tervetuloa meille!

Osoite:
Teijontie 345, 25570 Teijo, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.