Suomela Camping

Kuvaus:
Tervetuloa Suomelaan, Kärsämäelle, keskelle Suomea. HUOM! Alueelta löytyy sähköpaikkoja ja löydät ne kartalta. (Zoomaa karttaa.) Luonnonkauniissa maaseutumaisemassa ja silti aivan kylän kupeessa, nelostien varressa palvelemme teitä koko pitkän kesän. Kunnan omistamalla monipuolisella leirintäalueella on hyvä sauna itselämmitystoiminnolla 15 € sekä pyykinpesumahdollisuus 7€/koneellinen. Mahdollisuus liikkua uusilla kuntoportailla tai pururadalla tai pelata mailapelejä. Alueelta löytyy lisäksi uusi täysimittainen frisbeegolfrata. Voit myös käydä kylällä kävelemässä ja löytyypä Juustoportin vierestä asiallinen, uusi skeittipuistokin, kuten koirapuisto Suomelassa matkailijoille on tarjolla asuntoauto/-vaunupaikkoja nurmialueella, idyllisiä, edullisia ja sähköistettyjä aittoja ja mökkejä, sekä telttapaikkoja. Yhteiskäytössä ovat WC- , suihku- ja keittiötilat, sekä grillikatos. Alueelta löytyy myös kemiallisen WC:n tyhjennys ja huuhtelupaikka. Kahvila toimii kesätyötekijöiden voimin vahvistettuna yrittäjäpariskunnalla tarvittaessa. Saatavissa aamiaista (toivomme etukäteisvarausta), Suomelan HotDogeja ja Vohveleita, kahvia, teetä ja jäätelöä. Anniskeluoikeutta meillä ei ole. Kausi jatkuu syyskuun loppuun. Puhelin 044 4456960 ja myös 040 706 3837 Osoite Ouluntie 30, Kärsämäki Tervetuloa meille!

Osoite:
Ouluntie 30, 86710 Kärsämäki, Suomi

Hinta / yö:
16 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.