Stockfors village SÄHKÖPAIKAT

Kuvaus:
Kymijoen varrella, idyllisessä miljöössä sijaitseva Stockforsin tehdasalue tarjoaa upeat puitteet lyhyempään sekä pidempäänkin pysähdykseen. Alueella kesän ajan taidenäyttelyitä, infopiste, pakkausmuseo Stockforsin kesänäyttelyt auki 3.6-28.8 ti-su klo 11-17 sekä kesäkauppa, jonka yhteydessä paikallisen Stockfors Coffee Roastersin kahvipiste. Lisäksi myös lintuhoitola toimii alueella. Wc käytössä. Erikseen varattuna mahdollisuus myös rauhoittua kylvyssä, saunan lämmössä sekä paljuilussa upean Kartanon pihapiirissä. Myös jokiuiminen mahdollista. – Sähkösauna 1-2 hlöä 20e – Yli kahden hengen seurueelta 10e/hlö. – Lapsi 5e – Kylpy saunan yhteydessä 10€ – Pelkkä kylpy 20€ – Suihku 5€ – Palju+sauna 250€ rajaton aika Jokisaunan sekä muiden palveluiden mahdollisuuksista saat lisää kysymällä numerosta 0404105668 Huom. Stockforsin Patruunatalolla on saatavilla myös paikkoja ilman sähköä hintaan 10€/yö. Löydät nämä parkit sovelluksen päänäkymän kartalta.

Osoite:
Harjuntie 111, 49270 Pyhtää, Suomi

Hinta / yö:
16 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.