Spauna

Kuvaus:
Lomakylä Spauna sijaitsee Kustavissa Vartsalan saarella, päätien varrella, Ahvenanmaan yhdyslauttasataman naapurissa, keskellä kauneinta saaristoa. Vartsalan saarelle kulkee lossi päivittäin ympäri vuoden. Tässä linkki lossin aikatauluun: https://www.finferries.fi/lauttaliikenne/lauttapaikat-ja-aikataulut/vartsala.html Spaunan alueen luonto on hieno; pitkät rantakalliot, mahtavat näköalat merelle ja luontopolku. Parkkialue on suojainen, metsäinen ja rauhallinen paikka rantakallioiden ja majoitusmökkien takana. Lomakylän päärakennuksessa on Spaunan suosittu ravintola ja kesäpuoti. Tässä linkki ruokalistaan: https://spauna.fi/fi/ravintola/ Puodista löytyy peruselintarvikkeita ja lifestyle-tuotteita. Spaunassa on myös kesäisin monia tapahtumia kuten livemusiikkia sekä Spaunan Kallioilla ympäristötaiteen tapahtuma. Spaunasta voi myös vuokrata kesäaikaan venettä ja polkupyöriä. Meiltä on helppo lähteä pienelle risteilylle Ahvenenmaalle Brändöön saarelle, se on vain 35 minuuttia kestävän kauniin merimatkan päässä. Kustavissa on paljon muutakin nähtävää, sitä voitte tutkia näiltä sivuilta:

Etusivu
Parkkien mitat: 4.50m x 12 m Tervetuloa meille!

Osoite:
Vuosnaistentie 617, 23360 Kustavi, Suomi

Hinta / yö:
16 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.