Spa Hotel Runni

Kuvaus:
Hotellialueeltamme löytyy viihtyisiä ja rauhallisia sähköpaikkoja majoitutpa sitten matkailuautolla tai -vaunulla. Alueeltamme löytyy myös kemiallisen WC:n tyhjennyspiste, joka sisältyy paikan hintaan. Kemiallisen WC:n tyhjennykseen saat avaimen lainaan vastaanotosta. Tarjoamme matkaparkkiasiakkaille kylpylähotellin sauna- ja spaosaston hintaan 15 €/hlö/vrk ja aamiaisen 14,90 €/hlö/vrk. Savusaunan yleisövuoro 15€ / hlö. Meiltä löytyy myös paljon muita palveluita, joista löydät lisätietoa osoitteesta www.spahotelrunni.fi. Olet lämpimästi tervetullut meille!

Osoite:
Runnintie 407, 74595 Iisalmi, Suomi

Hinta / yö:
21 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.