SATAMARINE Marine cafe

Kuvaus:
Satamarine sijaitsee Raumalla merenrannalla. Satamarine on täyden palvelun venetelakka, alueella lasketaan ja nostetaan veneitä jotka ajoittain voivat aiheuttaa lisäliikennettä pihamaalla, matkailuajoneuvot ajetaan varatuille paikoille jotta veneiden kuljetus mereen/merestä sujuu ongelmitta. Rauman telakka löytyy aivan naapurista josta saattaa kantautua ääniä alueelle. Petäjäksestä löytyy luontopolkuja ja vanhan rauman sydämeen on matkaa reilut kolme kilometriä. Marine cafe on merenrantakahvila josta löytyy suolaista ja makeaa kahvin kyytipojaksi ja elintarvikkeita mukaan ostettavaksi. Kahvilasta löytyy kaksi WC:tä joihin kulku on ulkokautta (WC:t avoinna kahvion ollessa auki) Matkaparkkilaisten käytössä on sähkö ja WC:t kahvilan aukioloaikojen puitteissa. Matkaparkkilaisille on merkityt paikat, kaupungista päin tultaessa Satamarinen hallit jää oikealle ja portin sisäpuolella on paatteja säilytyksessä, portista kun tulet suoraan kohti merenrantaa niin oletkin jo perillä, toivotamme sinut tervetulleeksi raumalle, Marinekeskukseen. Mikäli tulee kysyttävää niin tule Marine cafesta pyytämään neuvoa.

Osoite:
Kompintie 7, 26100 Rauma, Suomi

Hinta / yö:
19 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.