Särkilammin marjatila SÄHKÖPAIKAT

Kuvaus:
Paikka avataan taas kesällä -23. Särkilammin Marjatilan matkaparkissa pääset nauttimaan hiljaisuudesta ja kauniista maisemista ympärillä. Tilalla on avara piha-alue mikä soveltuu useimpiin pallopeleihin/ulkoleikkeihin ja trampoliini on vapaasti käytettävissä. Piha-alueella on myös matalavesinen uimaranta ja tilava laituri, mistä on mukava pulahtaa virkistävään veteen. Seitsemisen Kansallispuiston retkeilyreitistö kulkee aivan tilan tuntumassa. Puiston opastuskeskuksella paikallinen lounasruokala/kahvio. Rannassa myös avotulipaikka sääolojen salliessa. Satokaudella voit ostaa suoraan tilalta herkullisia marjoja vaikkapa matkaevääksi. Yön hintaan sisältyy: Sähkö, WC, soutuvene ja vesipiste. Puulämmitteisen, tilavan saunan käytöstä perusmaksu 25€ /2 saunojaa (pienet lapset sis. hintaan), lisähenkilöt 5€ / hlö. Viihtyisä grillikota, sekä vene käytettävissä, nuotiopuiden käytöstä veloitus 5€ / tunti. Omatoimikeittiötä astioineen on mahdollista käyttää sovittaessa, pientä maksua vastaan. Telttapaikka 15 e/vrk. Meiltä voit vuokrata myös erillisiä huoneita, jos kaipaat vaihtelua tai lisätilaa nukkumiseen. Olet lämpimästi tervetullut meille!

Osoite:
Särkilammentie 96, 39450 Sisättö, Suomi

Hinta / yö:
36 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.