Ruuhimäki Circuit

Kuvaus:
Ruuhimäki Circuitin matkaparkki palvelee rata-alueella ja kilpailuviikolla lisäksi radan välittömässä läheisyydessä alakentällä. Matkaparkki on avoinna toukokuusta syyskuuhun. Parkki on avoinna kaikille eikä edellytä radan käyttöä. Karting-ajotoimintaa radalla arkisin 12-20, viikonloppuisin 12-18. Vuokra-autot (min n. 140cm) pääsääntöisesti keskiviikosta lauantaihin. Nokkakiven huvipuistoon on matkaa vain 1,5km ja myös lemmikit ovat tervetulleita meille! Yön hintaan sisältyy: Sähkö, WC, kemiallisen WC:n tyhjennys, suihku ja sauna. Saunalla järjestetään ajoittain myös karting toimintaan liittyviä yksityistilaisuuksia, tällöin saunavuoroa voi joutua odottamaan. Saunavuorot merkitty saunan ovelle. Mikäli ovella ei ole vuoroja, on sauna vapaasti käytössä. Tervetuloa meille!

Osoite:
Mikroradantie 142, 41400 Laukaa Lievestuore, Suomi

Hinta / yö:
21 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.