Rehtilän matkaparkki

Kuvaus:
Rehtilän matkaparkit sijaitsevat maaseudulla Jokioisten Rehtijärven kylässä suojaisella seuraintalon pihalla. Paikalle on helppo tulla asfaltoitua tietä pitkin. Parkkialueet sijaitsevat talon takana ruohoisella, luonnonhiekkapohjaisella piha-alueella. Lähialueelta noin 10 kilometrin säteeltä parkeista löytyy useita kauppoja, huoltoasemia ja lounaspaikkoja sekä museoita ja maatalouden esittelypuisto Elonkierto. Lisäksi reilun kilometrin päässä parkeista on Jokioisten Museorautatien Minkiön asema, asema-alueella toimii myös kesäkahvila. Yön hintaan sisältyy parkkialue. Lisäksi talkkarin ollessa paikalla mahdollisuus sovitusti vessojen käyttöön ja veden ottoon. Avotulen teko mahdollisuus betonirenkaan sisälle, silloin kun siitä ei aiheudu ympäristölle vaaraa, omat puut. Lemmikit sallittu, kun niistä ei aiheudu häiriötä muille ja mahdolliset jätökset kerätään pois pihalta. Meiltä mahdollisuus vuokrata myös sisätiloja esimerkisi suihku, sähkösauna tai vaikkapa koko sali, esimerkiksi tanssiharjoituksiin tai lasten leikkeihin. Tilojen tiedustelut 040082552. Lisätietoja paikasta https://www.facebook.com/Rehtilannuorisoseura/ ja http://www.seurantalot.fi/talot/775-rehtilan-nuorisoseura-4149 HUOM. Alueella myös sähköpaikkoja hintaan 10€ / yö. Löydät ne kartalta.

Osoite:
Rehtiläntie 12, 31630 Minkiö, Suomi

Hinta / yö:
6 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.