Rehtilän matkaparkki SÄHKÖPAIKAT

Rehtilän matkaparkit sijaitsevat maaseudulla Jokioisten Rehtijärven kylässä suojaisella seuraintalon pihalla. Paikalle on helppo tulla asfaltoitua tietä pitkin. Parkkialueet sijaitsevat talon takana ruohoisella, luonnonhiekkapohjaisella piha-alueella. Lähialueelta noin 10 kilometrin säteeltä parkeista löytyy useita kauppoja, huoltoasemia ja lounaspaikkoja sekä museoita ja maatalouden esittelypuisto Elonkierto. Lisäksi reilun kilometrin päässä parkeista on Jokioisten Museorautatien Minkiön asema, asema-alueella toimii myös kesäkahvila.

Yön hintaan sisältyy parkkialue ja sähköpaikoilla sähkö. Lisäksi talkkarin ollessa paikalla mahdollisuus sovitusti vessojen käyttöön ja veden ottoon. Avotulen teko mahdollisuus betonirenkaan sisälle, silloin kun siitä ei aiheudu ympäristölle vaaraa, omat puut. Lemmikit sallittu, kun niistä ei aiheudu häiriötä muille ja mahdolliset jätökset kerätään pois pihalta.

Meiltä mahdollisuus vuokrata myös sisätiloja esimerkisi suihku, sähkösauna tai vaikkapa koko sali, esimerkiksi tanssiharjoituksiin tai lasten leikkeihin. Tiedustelut 0400825524. Lisätietoja paikasta https://www.facebook.com/Rehtilannuorisoseura/ ja http://www.seurantalot.fi/talot/775-rehtilan-nuorisoseura-4149

HUOM. Alueella myös sähköttömiä paikkoja hintaan 5€ / yö. Löydät ne kartalta.

Osoite:
Rehtiläntie 12, 31630 Minkiö, Suomi

Saapumis- ja poistumisajat:
Saapuminen alkaen klo. 14 (ei takarajaa)
Poistuminen klo. 12 mennessä

Peruutusehdot:
Ilmainen peruutus 1vrk. ennen varauksen alkamista.

Varaaminen

10€ / yö