Raision matkaparkki

Kuvaus:
Matkaparkki aukeaa jälleen 01.06.2023! Raision kauniissa vierasvenesatamassa sijaitseva matkaparkki karavaanareille. Upea paikka sijaitsee aivan vesistön äärellä kesäisissä maisemissa. Uimarantaan on matkaa noin 150 metriä ja lähimpään kauppaan S-market Pansioon noin 3,7 km. Matkaparkin välittömässä läheisyydessä sijaitsee ravintolalaiva Bruno, joka on avoinna arkisin klo. 10-18 sekä viikonloppuisin klo. 12-18. Kelien salliessa laiva on auki klo. 21 saakka. Lisäksi rannalla on vasta avattu Playa Del Raisio, josta löydät kylmät juomat ja herkulliset street foodit sekä voit vuokrata esimerkiksi SUP-laudan tai kumiveneen. Yön hintaan sisältyy valosähkö, vesipiste, kemiallisen WC:n tyhjennys, WC sekä juomavesipiste. Lisäksi käytettävissä ulkoilmasuihku (uimarannalla, huom. vain kylmä vesi) sekä talousjätesäiliö. Tervetuloa!

Osoite:
Hahdenniementie, 21120 Raisio, Suomi

Hinta / yö:
13 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.