Porlammin matkaparkki, Lapinjärvi

Kuvaus:
Lapinjärven matkaparkki sijaitsee Porlammilla vanhan yläasteen parkkipaikalla vain kymmenen kilometrin päässä valtatie kuudesta. Matkaparkin asukkaat pääsevät nauttimaan Porlammin viihtyisän kylämiljöön lisäksi useista palveluista, kuten beach-volley-kentästä, ulkoilureiteistä ja lasten leikkipaikasta. Koulun takana joella noin 200 metriä matkaparkista löytyy laituri esim. onkimista varten. Aukioloajat: Suihkut avoinna joka päivä: 07:00 – 23:00. Hinta sisältää sähköpaikan, WC:n, suihkun ja puhtaan veden. Paikan koko väh. 7m x 6m. Muutamien kilometrien päässä sijaitsevat esimerkiksi: Struven piste, josta avautuu upeat näkymät. Kulttuuripolku ja Lapinjärven kaunis kylänraitti. Melontareittejä, joihin tarvitaan omat kanootit. Lähimpänä Koskenkylän joki parkin vieressä. Uimarantoja on useita, mutta lähin on pyhäjärven uimaranta. Ravintoloita ja myymälöitä Ruskiakallion rotko on näyttävä luonnon muovaama rotko. Mäyräkallion luolasto on suuri luolasto aivan matkaparkin kupeessa. Tervetuloa meille!

Osoite:
Koulupolku 8, 07820 Lapinjärvi, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.