Pirttikosken kylätalo

Kuvaus:
Pirttikosken kylätalo on entinen koulurakennus, jonka koulutoiminta on lakkautettu 2022. Kylätalo sijaitsee rauhallisen kylän keskellä, jonka läpi virtaa Pyhäjoki. Kylätaloa hallinnoi Pirttikosken kyläyhdistys ry. Pirttikoski sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Pyhäjoen kunnassa, Valtatie 8:lta n. 6 km sisämaahan päin. 8-tien risteyksestä on matkaa Kalajoelle ja Raaheen n. 30 km ja Pirttikoskelta Oulaisiin saman verran. Kyläyhdistyksen ylläpitämälle uimarannalle on kylätalolta matkaa n. 500 m. Uimaranta on Kuusiniementien sillan pohjoisella puolella. P-paikka os. Kallionmäentie 2. Uimarannalla on käytössä pukukoppi, ECO WC, tulistelupaikka, soutuvene + pelastusliivit, sekä SUPpailuun ja melontaan sopiva lähtö- ja nousupaikka. Uimarannalta voit lainata venettä ja käydä kokeilemassa kalaonnea. Kylätalolta lähtee mukavia reittejä esim. pyöräilyyn. Pihalta löydät infolaatikon, josta löydät tietoa reiteistä. Kylätalolta on Pyhäjoen keskustaan matkaa n. 8 km, josta löydät kaikki peruspalvelut; kaupat, apteekki, pankkiautomaatti, kylmäasema. Paikat 1-3 ovat kylätalon paikoitusalueella. Paikat 4 ja 5 sijaitsevat talon etupihan nurmikolla kotikuusen juurella. Tervetuloa meille!

Osoite:
Pirttikoskentie 585, 86160 Pirttikoski, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.