Pirttikosken kylätalo

Pirttikosken kylätalo on entinen koulurakennus, jonka koulutoiminta on lakkautettu 2022. Kylätalo sijaitsee rauhallisen kylän keskellä, jonka läpi virtaa Pyhäjoki. Kylätaloa hallinnoi Pirttikosken kyläyhdistys ry.

Pirttikoski sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Pyhäjoen kunnassa, Valtatie 8:lta n. 6 km sisämaahan päin. 8-tien risteyksestä on matkaa Kalajoelle ja Raaheen n. 30 km ja Pirttikoskelta Oulaisiin saman verran.

Kyläyhdistyksen ylläpitämälle uimarannalle on kylätalolta matkaa n. 500 m. Uimaranta on Kuusiniementien sillan pohjoisella puolella. P-paikka os. Kallionmäentie 2. Uimarannalla on käytössä pukukoppi, ECO WC, tulistelupaikka,
soutuvene + pelastusliivit, sekä SUPpailuun ja melontaan sopiva lähtö- ja nousupaikka. Uimarannalta voit lainata venettä ja käydä kokeilemassa kalaonnea. Kylätalolta lähtee mukavia reittejä esim. pyöräilyyn. Pihalta löydät infolaatikon, josta löydät tietoa reiteistä.

Kylätalolta on Pyhäjoen keskustaan matkaa n. 8 km, josta löydät kaikki peruspalvelut; kaupat, apteekki, pankkiautomaatti, kylmäasema.

Paikat 1-3 ovat kylätalon paikoitusalueella. Paikat 4 ja 5 sijaitsevat talon etupihan nurmikolla kotikuusen juurella.

Tervetuloa meille! Lisätietoja matkaparkista löytyy pirttikoskenkyla.fi -sivustolta.

Osoite:
Pirttikoskentie 585, 86160 Pirttikoski, Suomi

Saapumis- ja poistumisajat:
Saapuminen alkaen klo. 14 (ei takarajaa)
Poistuminen klo. 12 mennessä

Peruutusehdot:
Ilmainen peruutus 1 vrk. ennen varauksen alkamista

Varaaminen

10€ / yö