Pilpalan Liitontalo

Kuvaus:
Pilpalan Liitontalo on kyläyhdistyksen omistama kylätalo Etelä-Lopella melko lähellä Karkkilaa ja Räyskälää. Parkkialue on suojainen, metsäinen paikka mäen päällä ilta-auringon suunnassa ja sieltä on näkymät pienelle järvelle. Kävelymatkan päässä uimaranta. Lähistön palveluita: Pelto-Seppälän kyläpuoti, Mulli ja Mallas -ravintola (rajoitettu aukiolo), Cafe Lättis, Pirteeks BootCamp, Marskin Maja ym. Kävellen kierrettävä Pilpalan-Hunsalan kyläkierros CityNomadissa tekee kylät ja niiden historian tutuksi. Matkaparkkialueelle on kohtalainen nousu pihalle.

Osoite:
Rautakoskentie 2044, 12750 Loppi, Suomi

Hinta / yö:
8 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.