Pikkuhiekan Matkaparkki Sähköpaikat

HUOM! Tämä paikka on sähköpaikka, mikäli haluat paikan ilman sähköä zoomaa karttaa ja valitse toinen symboli tai katso sivun alareunasta.

Paikan osoite on Pikkuhiekantie 268, 68620 Pietarsaari.

Pikkuhiekan Matkaparkki sijaitsee meren läheisyydessä Pietarsaaren luonnonkauniissa Fäbodassa, noin 10 km:n päässä kaupungin keskustasta. Fäbodan ranta-alue koostuu useista isoista hiekkarannoista, joiden välissä on kallioita. Pikkuhiekan hiekkaranta on matala ja lapsiystävällinen. Rannan varrella on helppokulkuisia kävelysiltoja, grillipaikkoja ja pieni vaellusreitti lapsille. Rantaa reunustaa mäntymetsä, jossa on monia mukavia vaellusreittejä. Merkittyjä polkuja on noin 30 km. Rantojen välistä, kalliolla on Fäboda Kahvitupa, josta on huikeat näkymät merelle. Täällä voit nauttia kotitekoista italialaista jäätelöä, pieniä suoloja ja pientä rantamenua. Ravintolassa on myös A-oikeudet. Matkaparkki-alue sijaitsee metsän reunalla asuntovaunualueen vieressä, jossa on kausipaikkoja. Matkaa rannalle, retkeilyreiteille, grillipaikoille ja kahvilaan on noin 50 metriä.

Pikkuhiekan matkaparkissa on 6 sähköllä varustettua ja 6 sähkötöntä paikkaa. Alueelta löytyy WC:t, suihkut, vesipiste, kemiallisen WC:n tyhjennyspaikka, nuotiopaikka, grillikota ja nämä kaikki sisältyvät yön hintaan.

Pikkuhiekan matkaparkin palvelut ovat avoinna 10. toukokuuta – 30. syyskuuta vuosittain.

Tervetuloa meille!

Lillsand Matkaparkki finns nära havet i det natursköna Fäboda i Jakobstad, ca 10 km från centrum. Fäboda kustområde består av flera stora sandstränder varvat med klippor. Sandstranden vid Lillsand är långgrund och barnvänlig. Längs med stranden finns lättillgängliga gångbroar, grillplatser och en liten vandringsled för barn. Stranden kantas av tallskog med många fina vandringsleder. Det finns ca 30 km märkta leder. På klipporna med fantastisk utsikt över havet finns Fäboda Kaffestuga. Där kan man njuta av hemgjord italiensk glass, småsalt och en liten strandmeny. Restaurangen har även A-rättigheter. Matkaparkki området finns i skogskanten intill ett husvagnsområde med säsongplatser. Avstånd till strand, vandringsleder, grillplatser, grillkåta och kafé är ca 50m.

Välkommen!

Osoite:
Pikkuhiekantie 270, 68620 Pietarsaari, Suomi

Saapumis- ja poistumisajat:
Saapuminen klo 13 alkaen (ei takarajaa)
Poistuminen klo 12 mennessä

Peruutusehdot:
Ilmainen peruutus 1 vrk ennen varauksen alkamista

Varaaminen

20€ / yö