Partaharjukeskus

Kuvaus:
Partaharjukeskus sijaitsee Pieksämäellä luonnon keskellä upean Salvos-järven rannalla, n.7km päässä kaupungin keskustasta. Partaharjukeskuksen ympäristö on harjuista mäntymetsäistä kangasmaastoa. Oma Reppukahvio palvelee kesäaikaan. Käytössä maksutta pihapelit (mm. jättimuistipeli, pihalabyrintti, tikkataulu ym.), veneet, pieni sauna ja uimaranta. Pihasta pääsee lähtemään hyvin patikoimaan, sekä maastopyöräilemään n. 40km mittaiselle Vedenjakajareitistölle ja myös 2km mittaiselle esteettömälle luontopolulle. Lisätietoja www.vedenjakajareitisto.fi Aivan vierestä löytyy myös 21-väyläinen frisbeegolfrata Partaharjun kauniissa luonnonmaisemissa. Naisten ja miesten saunavuoro sisältyy autopaikan vuorokausihintaan, lisäksi sauna varattavissa erillishintaan myös yksityiskäyttöön. Alkoholijuomien ja tupakkatuotteiden käyttäminen sallittua omilla autopaikoilla. Matkaparkkien koko vähintään 3 x 6 metriä. Tervetuloa meille!

Osoite:
Partaharjuntie 361, 76280 Pieksämäki, Suomi

Hinta / yö:
36 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.