Pankkarin matkaparkki

Kuvaus:
Tervetuloa Pankkarin matkaparkkiin! Parkki sijaitsee aivan Nelostien läheisyydessä Äänekoski Areena Pankkarin paikoitusalueella. Parkissa on 10 sähköpaikkaa. Alueella on uimaranta, minigolf, sup-lautavuokraus, hyvät ulkoilureitit, keilahalli sekä kahvila-ravintolapalvelut. Äänekosken keskustaan on matkaa 2 km. Alueella kameravalvonta. Äänekoski – sovellus on ladattavissa Apple Storessa ja Google Play Kaupassa. Sähkötolpan avaimen löydät lukitusta avainboksista, jonka koodin saat varausvahvistuksen yhteydessä. Lisätietoja lähialueen palveluista: https://www.pankkari.fi/ https://pankkaribowling.fi/ http://www.neste-aanekoski.fi/ https://www.visitaanekoski.fi/ Tervetuloa!

Osoite:
Vanha Vaasantie 462, 44100 Äänekoski, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.