Nestorinranta

Kuvaus:
Nestorinranta on entisellä pientilalla toimiva pieni rauhallinen lomakeskus Puumalan saaristossa Saimaan sydämessä. Tänne johtaa kaunis saaristotie 11 saaren läpi. Matkan varrella on Hätinvirran lossi, joka kulkee tauotta vuorokauden ympäri 4 kahvitaukoa lukuun ottamatta. Puumalan keskustasta matkaa on 25 km, Imatralta 84 km, Mikkelistä 97 km ja Savonlinnasta 103 km. Asuntoautoille/-vaunuille on neljä sähköistettyä paikkaa päärakennuksella. Alue on noin 360 m2, joten yksi paikka on noin 90 m2 (9×10 m). Maapohja on soraa ja kuivaa, kovapintaista entistä peltoa. Koko päärakennuksen alue sijaitsee mäen päällä. Aamiaisen ja illallisen saa päärakennuksesta 1.5.-30.9., kun varaa sen viimeistään edellisenä iltana. Kesäisin rannassa 900 m päässä toimii lettubaari, tilaussauna, vene- ja välinevuokraamo. Rannassa on myös uimaranta pukukoppeineen, grillikatos ja nuotiopaikka. Rantaan voi mennä kävellen. Asuntoautolla/-vaunulla sinne ei voi ajaa. Rannan kodassa valmistamme kotaillallisia ympäri vuoden, kun tilauksen tekee hyvissä ajoin. Rannasta liikennöivät kesäisin suosittujen pyöräilyreittien Puumalan ja Saimaan saaristoreittien pyörälautat. Alueellamme on teemallisia luontopolkuja, lampaita ja kanoja. Usein iloiset australianterrierimme ehtivät ottaa vieraat vastaan ensimmäisinä. Lisämaksulliset palvelut asuntoautossa /-vaunussa majoittuville mm.: – itse lämmitettävä pihasauna 15 € /vuoro – yhteiskeittiö 5 € /päivä Lisäpalveluja voi varata sähköpostitse ennalta tai paikan päällä. Lämpimästi tervetuloa!

Osoite:
Lintusalontie 1661, 52200 Puumala, Suomi

Hinta / yö:
16 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.