Molpe Caravan

Kuvaus:
Molpe Caravan är beläget i Molpe by på ön Bredskärets södra ände, alldeles intill Molpe ungdomsförenings paviljongområde. Området erbjuder övernattning för caravanare, antingen tillfälligt eller för längre perioder. Totalt finns 40 parkeringsplatser för husbilar eller -vagnar, alla med tillgång till el som ingår i priset. På området finns också ett serviceutrymme med wc och duschmöjligheter. I närområdet finns även service såsom restaurang, grill och badstrand. Olika aktiviteter erbjuds som till exempel guidade sportfisketurer, charterturer med ribbåt eller kajakpaddling. På paviljongområdet ordnas danser sommartid, danserna infaller i i början av juni, på midsommarafton, i slutet av juli och i mitten av augusti. Molpe Caravan sijaitsee Molpen kylässä Bredskäretin saaren eteläpäässä, aivan Molpen nuorisoyhdistyksen paviljonkialueen vieressä. Alue tarjoaa asuntovaunumajoitusta joko tilapäisesti tai pidemmäksi ajaksi. Pysäköintipaikkoja asuntovaunuille tai asuntovaunuille on yhteensä 40, joissa kaikissa on sähköt, joka sisältyy hintaan. Alueella on myös huoltotila, missä WC ja suihkutilat. Lähialueelta löytyy myös palveluita kuten ravintola, grilli ja uimaranta. Tarjolla on erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten opastettuja kalastusretkiä, veneitä tai melontaa. Paviljonkialueella tanssitaan kesällä, tanssit kesäkuun alussa, juhannusaattona, heinäkuun lopussa ja elokuun puolivälissä. Tervetuloa!

Osoite:
Sjövägen (Molpe) 298, 66210 Korsnäs, Suomi

Hinta / yö:
21 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.