Metsä-Nummelan Tila

Kuvaus:
Vanhan maatilan pihapiirissä 16 sähköpaikkaa ja sähköttömiä paikkoja useita. Paikkoja on eri kokoisia sekä retkeilyautoille, että isommille yhdistelmille. Maasto on pääosin tasaista nurmialuetta. Paikka sijaitsee kauniiden maisemien ja useiden järvien äärellä. Turku-Lahti väliseltä kantatie 54:ltä on matkaa pihaan 9 km. Etäisyyksiä mm. Rmk 35 km, Hml 45 km, Tre 125 km ja Hki 96 km. Yöpyjille hintaan kuuluu valosähkö, pihasauna, puhtaan veden tankkaus ja käymälöiden käyttö. Pihasta löytyy kesäkeittiö, jossa on mm. käsin tiskausmahdollisuus ja liesi. Rantasaunaa on mahdollista vuokrata erillishintaan. Alueella palvelee kesäkahvio josta saa pientä suolaista / makeaa purtavaa ja päärakennuksessa toimii wanhan tavaran puoti. Polkupyöriä voi lainata pihasta, mutta erikseen on vuokrattavissa sähkömaastopyöriä, SUP-lautoja, kajakki ja soutuveneitä. Alueelta voi vuokrata yöpymiseen myös elämyksellisen puumajoitteen (3 hlö Spider Tree Tent tai 2 hlö Tentsile) ja vuokrahintaan sisältyy makoisat löylyt telttasaunassa erämaajärven rannalla. Kauniin ja puhdasvetisen Punelian rannalla on vuokrattavissa yöpymiseen kaksi isoa glamping-telttaa joiden kalustus mahdollistaa supermukavan oleilun ja unet säistä riippumatta. Näissä yöpyjät voivat huuhtoa päivän pölyt rannalla olevassa pienessä tynnyrisaunassa. Alueella on erinomaiset maastot patikointiin ja maastopyöräilyyn. Lopella on kierrettäväksi hienoja kohteita moneen makuun, esimerkkejä sivulta https://www.loppi.fi/matkailu/. Tilan pihasta löytyy omilla polkupyörillä liikkuville pieni huoltopiste omatoimiseen huoltoon, sekä mahdollisuus huuhdella pyörä reissun päätteeksi. Tervetuloa meille!

Osoite:
Kalamajantie 912, 12750 Loppi, Suomi

Hinta / yö:
22 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.