Matkaparkki Pielavesi

Kuvaus:
Pielaveden kunnan ylläpitämä matkaparkki Pielaveden taajamassa liikuntahallin vieressä (Puistotie 7). Matkaparkki on avoinna kaikille matkailuajoneuvojen käyttäjille 15.5.-31.8. välisenä aikana. Matkaparkissa saa yöpyä korkeintaan kahtena peräkkäisenä yönä. Matkaparkin koko on 25 m * 30 m ja siinä on 5 paikkaa matkailuajoneuvoille. Matkailuajoneuvoa sijoitettaessa alueelle on huomioitava turvaväli (4 metriä). Matkaparkissa on vesipiste, sähköt sekä kemiallisen WC:n tyhjennyspiste. Viereisessä liikuntahallissa on kuntosali, jonka käyttö sisältyy hintaan. Kuntosalin yhteydessä on myös suihku- ja WC-tilat. Matkaparkkia käyttävä maksaa yöpymismaksun ennen leiriytymistä. Tervetuloa meille!

Osoite:
Puistotie 7, 72400 Pielavesi, Suomi

Hinta / yö:
16 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.