Matkailukeskus Eteläpää

Kuvaus:
Eteläpään Matkailu- ja Virkistysalueelta löytyy tekemistä kauniin järvi- & luontomiljöön ympäröivänä koko perheelle. Alue sijoittuu Siikaisiin johon on vaivatonta poiketa 8-tieltä taikkapa tieltä 44. Molemmista poiketen pääsee käytössä suoraan Eteläpäähän. Aktiviteettejä löytyy koko konkkaronkalle, meillä mm. frisbeegolfrata, minigolfrata, polkuveneitä, kanootteja, soutuveneitä, beach-volley kenttä, läskipyöriä, kuntoportaita sekä paljon erinäisiä mahdollisuuksia luonnossa liikkumisen puhumattakaan grillipaikoista joita alueelta löytyy neljä. Siikaisten kylän tuntumasta löydät perinteisen ja ehkäpä tällä vuosikymmenellä uniikin Tarmo-lähikaupan mutta myös tuttu ja turvallinen K-Marketkin löytynee n. 2km matkan päästä alueelta. Keskustasta löydät peruspalveluita kuten apteekki, kahvila, lounasravintola, vaatekauppa, pienrautakauppa sekä paljon muuta. Matkailukeskuksesta vuokrattavissa aukioloaikoina perhesauna erikoishintaan 15€ /50min Tervetuloa meille!

Osoite:
Eteläpääntie 2, 29810 Siikainen, Suomi

Hinta / yö:
29 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.