Martin matkaparkit

Kuvaus:
Martin Matkaparkit ovat suunniteltu ensisijaisesti palvelemaan Haapamäen Höyrypaviljongin tansseihin lauantaisin tulevien caravaanarien yöpymiseen, mutta tarjoavat myös muina päivinä rauhallisen yöpymispaikan matkailijoille. Kymmenen euron paikkamaksu sisältyy lauantaisin tanssilipun hintaan eli maksettu paikkamaksu vähennetään tanssilipun hinnasta. Paikat 1-5 ovat aivan Haapamäen Höyrypaviljongin ja vanhan historiallisen puna-tiilisen vesitornin kupeessa. Paikat murskepinnalla ja yön hintaan sisältyy sähkö (oma kaapeli 10-20 m), vesipiste, WC ja suihku. Paikat 6-10 ovat 50-80 metrin etäisyydellä Haapamäen Höyrypaviljongista. Paikat myös murskepintaisia, näille paikoille ei ole sähköä. Yön hintaan sisältyy vesipiste, WC ja suihku 50-80 metrin jaloittelun päässä. Paikat 1-2 auki ympäri vuoden, muut paikat 1.4.-30.10. Palvelut vieressä: Kahvila-ravintola Ukko-Pekka ja huonemajoitusta 2-hengen huoneissa sekä Höyrypaviljongin tanssit. Lähistöllä: Haapamäen vanha asema ja veturitallit, veturipuisto ja sen leirintäpaikat, Haapamäen keskustaan 1 km (kauppa, apteekki, pankki) Tervetuloa meille!

Osoite:
Asematie 37, 42800 Keuruu Haapamäki, Suomi

Hinta / yö:
11 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.