Majatalo Villanen matkaparkki

Kuvaus:
Meille on helppo tulla: Majatalon sijainti on Valtatie 9:n välittömässä läheisyydessä, olemme Jyväskylän ja Tampereen puolimatkassa. Yön hintaan sisältyy: Sähkö, vesipiste ja jätepiste. Majatalo Villasen matkaparkki tarjoaa hyvät puitteet niin rauhallista yöunta kaipaaville kuin aktiivisesta luonnossa liikkumisesta nauttiville tai lähiympäristön kulttuuritarjontaa hakeville. Upea luontokeidas Isojärven kansallispuisto on vieressämme, kuten myös Himos sekä Mäntän taidekaupunki, jotka ovat kevyen ajomatkan päässä.​ Tervetuloa meille!

Osoite:
Kauppilantie 2, 35400 Jämsä, Suomi

Hinta / yö:
21 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.