Madetkosken maisemaparkki

Kuvaus:
Yövy huikealla paikalla Kurittukosken patoaltaan rannalla. Useimmilta paikoilta upea näkymä vesistön suuntaan. Väljät parkit laajalla alueella. Sijainti E75 -tien kupeessa. Pitkällä suoralla hyvä näkyvyys molempiin suuntiin. Helppo tulla suuremmallakin yhdistelmällä. Monet paikoista läpiajettavia. Paikat 1-6 sopivat parhaiten matkailuautoille, paikat 7-24 isoillekin vaunuyhdistelmille. Alueen vieressä kaikille avoin Madetkosken kyläkota, uimaranta, pukukopit, ulkohuussi, laituri ja veneenlaskupaikka. Tietoa lähialueesta: – Hyvät kalastusmahdollisuudet sekä Kurittualtaalla että lähivesissä. – Rauhaisia sivuteitä ja metsäpolkuja iltakävelyyn ja koiran ulkoilutukseen. – Lintutorni 6 km etelään Tervetuloa yöpymään! Madetkosken kylä ry

Osoite:
Ivalontie 5350, 99680 Sodankylä, Suomi

Hinta / yö:
6 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.