Löydön Kartano

Kuvaus:
Historiallisen Löydön Kartanon ranta-alueella sijaitsee rauhallinen ja pieni matkaparkki, jossa on vaatimattomat peruspalvelut. Alue on kaunista maaseutua peltoineen, mutta sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä (n. 900 m valtatieltä). Asiakkaille ilmainen rantasauna lämpiää kesäaikaan joka ilta ja Kartanon päärakennuksessa on tarjolla aamiaista 5.6 – 13.8 ajalla. Alueella on uimaranta. Matkaparkin ruudun koko on noin. 3 x 6 m. Yön hintaan sisältyy: Valosähkö, saunavuoro naisille ja miehille, ulkohuussi, suihku, soutuvene, grillikatos ja juomavesi. Meiltä on Mikkelin torille matkaa n. 15 km, Visulahti n. 20 km, Astuvansalmen kalliomaalaukset n. 25 km ja Ristiinan keskusta 5 km. Päivittäiset sauna-ajat: Naiset klo 18-19:30, Miehet klo 19:30-21, yksityisvuorot kello 21 jälkeen 25 eur / tunti. Tervetuloa meille!

Osoite:
Löydönkartanontie 115, 52320 Mikkeli, Suomi

Hinta / yö:
22 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.