Loviisan keskustan matkaparkki

Kuvaus:
Matkaparkki sijaitsee Loviisan keskustassa kirkon vieressä, vanhan punatiilisen kartonkitehtaan ja aidon 60-luvun motellin pihassa. Keskustan palvelut ravintoloineen ja kauppoineen ovat muutaman sadan metrin päässä. Vanhaan kaupunkiin on matkaa alle 1 km. Tietoa aktiviteeteista: www.visitkotkahamina.fi Yön hintaan sisältyy: Sähkö, WC, suihku, sauna, vesipiste ja kemiallisen WC:n tyhjennys. Lisäksi Motellin TV-huone, pesula ja keittiö ovat vapaasti käytettävissä vierailun ajan. Sähköpaikat: Paikka 1. 12 x 5 m, Sähkö Paikka 2. 7 x 3 m, Sähkö Paikka 3. 7 x 3 m, Sähkö Paikka 4. 15 x 3 m, Sähkö Paikka 5. 15 x 3 m, Sähkö Paikka 6. 15 x 3 m, Sähkö Sähköttömät paikat (ajo Ratakadulta): Paikka 7. 20 x 4 m Paikka 8. 20 x 4 m Paikka 9. 20 x 4 m Paikka 10. 20 x 4 m Tule meille viihtymään, tervetuloa!

Osoite:
Sibeliuksenkatu 1, 07900 Loviisa, Suomi

Hinta / yö:
19 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.