Lohikosken Mylly Caravan

Kuvaus:
Lohikosken Mylly Caravan sijaitsee Sulkavan Lohilahdella Saimaan alueella kosken ääressä. Alue on oiva valinta kauniita maisemia, rauhallista ympäristöä sekä monipuolista luontoa arvostavalle. Kylän palvelut ovat vain kivenheiton päässä ja lähimpiin kaupunkeihin Savonlinnaan on reilu 60 km ja Imatralle on noin reilut 50 kilometriä. Palveluvarustus: Huoltotupa, jossa keittiö ja pesukonehuone. Juomavesi: huoltotupa ja koskiuoman varren hana. Sähkötolpat. Sähkösauna, pesuhuone ja kaksi WC:tä. Grillikatos, laavu ja nuotiopaikka. Huvimaja Ilokalliolla Mylly (avataan erikseen sovittaessa, 15 € / esittelykierros) Soutuvene padon yläpuolella vuokrattavissa, 5 € / käyttökerta, max. 3 h. Sekajätekeräys, pienmetalli, muovi ja lasikeräys Lohilahden koulun takana, lehtikeräys Kyläkauppa Rissasen edessä. Septitankin tyhjennyspiste. Sähköautojen keskinopea latauspiste 2 kpl (Lumme-lataus) Tervetuloa meille!

Osoite:
Myllytie 147, 58620 Sulkava, Suomi

Hinta / yö:
27 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.