Liminganlahden luontokeskus

Kuvaus:
Liminganlahti on kansainvälisesti tunnettu ja arvokas lintuvesi sekä tärkeä muuttolintujen levähdysalue. Luontokeskus tarjoaa asiakkaille päivittäin Metsähallituksen opaspalvelut, ravintolan, myymälän ja pienen luontohotellin. Alueen n. 200 lintulajia voi bongata myös kiikareilla, joita voi lainata luontokeskuksesta. Matkaa kaksikerroksiselle lintutornille on luontokeskuksen pihasta n. 600 metriä. Leveä polku soveltuu liikuntaesteisille ja lastenvaunujen kanssa liikkuville. Luontokeskuksen pihassa on myös nuotiopaikka ja pieni leikkipaikka lapsille. Limingan keskustan palveluihin ja historialliseen vanhaan Liminkaan on noin 5 kilometrin matka. Luontokeskus toimii myös lähtöpisteenä Limingan kuuluisille maastopyöräreiteille. Keskuksen pihasta on selkeät opasteet reittien aloituspisteisiin. Pihapiirissä käytössä WC (aukioloaikojen ulkopuolella huussi), tulipaikka (huomioi metsäpalovaroitukset) sekä kierrätyspiste (ei sekajätettä). Yön hinta sisältää paikan ja sähkön käytön.

Osoite:
Rantakurvi 6, 91900 Liminka, Suomi

Hinta / yö:
16 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.