Leton caravanalue

Alue sijaitsee Leton veneilykeskuksen välittömässä läheisyydessä, meren rannalla Perämeren kansallispuistossa. Nauti merellisistä saaristomaisemista ja Leton rantaravintolan antimista sekä palveluista (SUB-laudat ja risteilyt). Alueelle on saatavana myös kesäkausipaikkoja.

Yön hintaan sisältyy aina sähkö (sulake 6A), kemiallisen WC:n tyhjennys, vesipiste, WC, yksi suihkupaikka ja astioidenpesupiste. Rantasauna on varattavissa klo 11-16 välillä 20 eur/h. Sauna on puulämmitteinen ja se palvelee myös vierasvenesatamaa.

Sataman alueella on useita vesipisteitä mm. laiturien päässä sekä roskahuolto. Uimapaikka löytyy aallonmurtajan vierestä merenpuolelta. Lähistöllä Alkunkarinlahden luontopolku ja lintutorni, jonka läheisyydessä on laavu. Luontopolkuja on kaksi pohjoinen ja eteläinen. Luontopolkujen lähtöpisteet 1 km ja 2 km veneilykeskuksesta. Matkaa E8 tieltä noin 10 km Leton Matkaparkkiin, parkin ja sataman löytää helposti LETON VENEILYKESKUS-kylttejä seuraamalla. Opastusta täydentää myös Leton Rantaravintolan opasteet. Alueelle johtaa vain yksi tie Puuluodosta joten et voi eksyä! Yksittäisen parkin koko on noin 5×9 metriä, sisältäen pienen nurmialueen.

Leton caravan alue on toiminnassa vain kesäkaudella ja tästä johtuen palveluiden saatavuus on vaihtelee. Risteilytoiminta on myös kausiluonteista.

Osoite:
Koivuletontie 347, 95470 Tornio, Suomi

Saapumis- ja poistumisajat:
Saapuminen klo 14 alkaen (ei takarajaa)
Poistuminen klo 12 mennessä

Peruutusehdot:
Ilmainen peruutus 1 vrk ennen varauksen alkamista

Varaaminen

25€ / yö