Lemmenjoki Camping

Kuvaus:
Lemmenjoki Camping sijaitsee Suomen suurimman kansallispuiston vieressä, Lemmenjoen rannassa. Kahvilastamme saa ruokaa, virvokkeita, retkievästä ja matkamuistoja. Leirintäalueemme sijaitsee kauniilla paikalla joen rannassa. Vuokraamme saunaa, kanootteja ja soutuveneitä. Rannastamme lähtee aikataulunmukainen venekuljetus Ravadas-putouksille ja Kulta-alueelle, johon voi varata paikat kahvilasta. Kahvila palvelee alueella 07.-16.06. klo15-20 ja alkaen 17.06. klo 12-20. Yön hintaan sisältyy WC, vesipiste ja nuotiopaikka. Suihku lisämaksusta 2€ / henkilö. Tervetuloa meille!

Osoite:
Lemmenjoentie 1020, 99885 Inari, Suomi

Hinta / yö:
21 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.