Laukaan sataman matkaparkki

Kuvaus:
Laukaan satamasta löydät monipuoliset palvelut niin karavaanareille kuin vierailijoillekin. Tule nauttimaan auringosta ja tapahtumista terassille, laiturille tai upeaan Satamapuistoon! Satamakahvilan välittömässä läheisyydessä on mahdollista yöpyä asuntoautossa ja -vaunussa. Yön hintaan sisältyy sähkö, WC- ja suihkutilojen käyttö. Wc-, suihkutilat sekä pyykinpesukone ja kuivausrumpu sijaitsevat Satamakahvilan rakennuksen yhteydessä. Pyykinpesu ja kuivaus maksaa 6€/kerta. Avaimet suihkutiloihin ja vessaan voit noutaa satamakahvilasta näyttämällä vahvistusviestiä. Satamakahvilan aukioloajat: Pe-La 09-24 Ma-to ja su 09-22. Tervetuloa meille!

Osoite:
Satamatie 3, 41340 Laukaa, Suomi

Hinta / yö:
14 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.