Lapin lomamökit & Camping

Kuvaus:
Leirintäalueemme sijaitseee E8 tien varressa Muonion ja Enontekiön rajalla. Paikoilta avautuu kaunis näköala Muonionjoelle. Meiltä löytyy sähköpistokkeelliset paikat karavaanareille ja nurmikenttä telttailijoille. Alueen palveluihin sisältyvät, saunat, suihkut, pesu- & kuivauskone, vesivessa, ulkohuussit, septitankin tyhjennysmahdollisuus, leikkikenttä, hiekkaranta, grillikota ja laituri tulipaikalla. Kaikki palvelut sisältyvät hintaan, joka on majoituspaikkakohtainen. Alueella myös grilliravintola missä voit nauttia lapin herkkuja, meillä myös A-oikeudet. Grilliravintola avoinna joka päivä klo. 12-22. Tervetuloa!

Osoite:
Muoniontie 1733, 99440 Enontekiö, Suomi

Hinta / yö:
29 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.