Laitalan Lomat matkaparkki

Kuvaus:
Laitalan Lomat tarjoaa maijoitus -, ruoka- ja ohjelmapalveluja. Lisäksi yritys on suosittu perhejuhlien ja leirien pitopaikkana. Matkaparkki sijaitsee elävässä pohjoiskarjalaisessa maalaismaisemassa Valtimolla Karhunpään kylässä. Yön hintaan sisältyy sähkö, WC ja suihku. Tilalla on myös Laitalan Puoti, jossa myydään ihania naisten vaatteita. Valikoimaan kuuluu mm tanskalaiset Cream-, Kaffe-vaatemerkit. Puodista löytyy myös paikallisia matkamuistoja sekä kala- ja marjasäilykkeitä. Tilalta löytyy rantasauna joenvarrella ja päätalosta puulämmitteinen sauna hintaan 10€ / aikuinen ja 4-11 vuotiaat lapset 5€. Varaukset puh. 0500 227011. Puoti avoinna tilauksesta. Varaa oma puotivierailu soittamalla p.0500 227011 Tervetuloa meille!

Osoite:
Laitalantie 85, 75710 Nurmes, Suomi

Hinta / yö:
16 €

 

Tee varaus tähän tai johonkin toiseen matkaparkkiin helposti ja vaivattomasti Matkaparkki.com -mobiilisovelluksella. Sovellukseen on listattu jo yli 160 matkaparkkia ympäri Suomen ja voit hakea niitä haku- ominaisuutta käyttäen paikkakunnalla tai osoitteella.

Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS (Apple) puhelimille sekä tableteille. Varaaminen on toistaiseksi mahdollista vain sovellusta käyttäen. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi, etsi matkaparkki ja tee varaus.

Mikäli käytät puhelinta, voit siirtyä omaan sovelluskauppaan alla olevista painikkeista.