Lähteelän matkaparkki

Lähteelän ulkoilualue Kirkkonummen Porkkalassa on Länsi-Uudenmaan monipuolisin luonnossa liikkumisen alue. Luonnonrauha yhdistettynä toimiviin palveluihin tekee Lähteelästä mainion paikan viipyä vaikka vähän pidempään. Lähteelän ulkoilualueeseen kuuluu mannerta ja laaja ryhmä saaria. Maasto on vaihtelevaa kaislikkoisine kalliorantoineen, mäkineen ja peltoineen.

Lähteelän ulkoilualueella viihtyvät myös karavaanarit. Lähteelän ulkoilualueella on pitkä perinne retkeilyalueena, jonka kaunis ja monipuolinen luonto houkuttelee kävijöitä läheltä ja kaukaa. Lähteelän ulkoilualue onkin upea luontokohde myös karavaanarille. Lähteelän ulkoilualueen 6-paikkainen matkaparkki sijaitsee luonnonkauniissa Lähteelän ympäristössä meren läheisyydessä. Kävelyreitit alkavat suoraan majoitusalueen kulmalta ja majoittujan on myös mahdollista vuokrata soutuvene tai sup-lauta. Matkaparkki on osa Lähteelää ja sijaitsee parkkipaikalle johtavan tien läheisyydessä. Matkaparkin hintaan sisältyy paikka, ulko WC ja grillauspaikka sisältäen polttopuut. Paikat ovat tasaisia sora / nurmikko paikkoja. Lähteelän kahvila palveluineen sijaitsee noin 1200 metrin päässä.

Saunat Lähteelässä

Lähteelästä löytyy kaksi suosittua saunaa. Puusauna 1,5h ja sähkösauna 1h vuoroina. Saunamme varataan osoitteessa lahteela.fi

Samalle päivälle voit kysyä vapaita vuoroja kahvilasta tai soittamalla meille. Lähteelän saunat ovat erittäin suosittuja niin retkeilijöiden kuin veneilijöiden keskuudessa. Pyrimme suunnittelemaan saunojen käyttöajat, niin että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan Lähteelän pehmeistä löylyistä.

Tervetuloa meille!

Osoite:
Källvikintie 49, 02480 Kirkkonummi, Suomi

Saapumis- ja poistumisajat:
Saapuminen klo 12 alkaen (ei takarajaa)
Poistuminen klo 12 mennessä.

Peruutusehdot:
Ilmainen peruutus 1 vrk ennen varauksen alkamista

Varaaminen

20€ / yö